Data Line Solutions

Het succes van Veda en het nooit blijven stilstaan van Data Line Solutions zorgt ervoor dat een vernieuwende applicatie niet lang op zich laat wachten. CreaMed, ontwikkeld voor reclamebureaus en communicatiebedrijven, ziet het daglicht.

Het is het begin van vele nog te volgen applicaties die beantwoorden aan de vragen die door de industrie verwacht worden. Multi-Press, een applicatie met een krachtige interface en superieure databasestructuur, wordt gelanceerd. Veda wordt volledig verwerkt in Multi-Press, een krachtige applicatie die door zijn gesmaakte modulair concept de marktpositie van het bedrijf verstevigt.

De trend die Multi-Press inluidt wordt doorgezet met de nieuwe applicatie Revolver die speciaal door Data Line Solutions ontwikkelt wordt voor de grafische ontwerpers. Eind 2007 wordt QuoJob, de opvolger voor CreaMed geintroduceerd, een krachtige applicatie die instaat voor het commercieel, administratief en organisatorisch beheer binnen een projectgeörienteerd bedrijf.

Vandaag de dag ontwikkelt, commercialiseert en implementeert Data Line Solutions projecten over gans België en Luxemburg. Met meer dan 1500 gebruikers is Data Line Solutions marktleider van de grafische communicatie-industrie.

Data Line Solutions Revolver

Met Revolver haalt u een pakket van Data Line Solutions in huis dat in staat is om de volledige administratie van een kleiner bedrijf, gelinkt met de grafische sector, te stroomlijnen. Revolver bestaat in essentie uit twee grote delen: de organiser en de businessmodule.

Organiser
Het organisergedeelte van Data Line Solutions bevat een aantal functionaliteiten die onmisbaar zijn voor de algemene organisatie: correspondentie, agenda, to do’s, memo’s, relatiebeheer, … Waar de to do-list een opsomming is van een aantal taken aan de hand van hun prioriteit, kunt u in de agenda concrete afspraken inplannen. In eerste instantie gaat het hierbij om niet-productiegebonden taken. Deze taken kunnen makkelijk aan andere medewerkers toegewezen worden en naderhand met één muisklik verschoven of aangepast worden.

Het tweede luik van de agenda bevat de projectplanner. Revolver put hier uit de gegevens van de projecten om een duidelijk grafisch overzicht te geven van de planning van de verschillende taken binnen een project. Ook deze kunnen aan andere medewerkers toegewezen worden. Op die manier krijgt elke medewerker een duidelijke weekplanning. In dit scherm is ook een stopwatch voorzien om aan de hand van een eenvoudige muisklik productietijden te registreren.

De eigenlijke draaischrijf van Revolver is het relatiebeheer. Alle denkbare klanten- en leveranciersgegevens kunt u er in kwijt. Onderliggend beschikt u over alle contactpersonen die al dan niet gevisualiseerd worden in het klantenoverzicht. Dankzij de intelligente zoekfunctie en een aantal filters kunt u snel opzoeken en lijsten genereren.

Tenslotte voorziet de organiser van Data Line Solutions ook de mogelijkheid om projecten te creëren. Enerzijds kunnen in deze projecten de verschillende productiestappen omschreven en gepland worden. Anderzijds is het mogelijk om vrijwel alle acties die uitgevoerd worden, alle inkomende en uitgaande documenten in Revolver aan een bepaald project te linken. U merkt het, Revolver zorgt er voor dat alles in het juiste vakje valt.

Businessmodule
In de businessmodule van Data Line Solutions Revolver daarentegen wordt alle administratie betreffende aan- en verkoop geregeld. In dit deel van Revolver is alles gebaseerd op een materialen- en dienstenbestand. Tarieven vormen hierbij de basis voor het maken van offertes, orderbevestigingen, facturen, bestelbonnen, tijdsregistratie, etc. Een offerte is in ‘no time’ klaar. Standaard tekstblokken herleiden het typwerk tot een minimum. De gegevens worden uitgeprint volgens een aantal gepersonaliseerde lay-outs of doorgemaild via de mailfunctie van Revolver.

Ook de financiële afhandeling van zowel inkomende als uitgaande facturen kan op eenvoudige en overzichtelijke wijze beheerd worden. Tenslotte wordt de actuele stand van zaken in een aantal rapporten duidelijk weergegeven. Zo houdt u steeds een goed overzicht over uw business.

Indien u zoekt naar een gebruiksvriendelijk en overkoepelend MIS-systeem voor uw bedrijf (grafisch ontwerp, belettering, …) dat tegelijk betaalbaar blijft, dan is Revolver van Data Line Solutions voor u hét antwoord.

Lees meer over Data Line Solutions Revolver

Data Line Solutions QuoJob

QuoJob staat in voor al het commercieel, administratief en organisatorisch beheer binnen uw projectgeörienteerd bedrijf. Het volstaat om in slechts enkele muisklikken nieuwe gegevens of opdrachten in te voegen: alles wordt netjes aan het betreffende project gekoppeld. Op die manier komt er veel tijd vrij voor wat echt belangrijk is: brainstorming, creatie en realisatie.

De module MyDay geeft u op één scherm een overzicht van al uw afspraken, uw to do’s, uw milestones en taken en toont u alle actuele leveranciersaanvragen en -offertes. U kunt zich aan afspraken en to do’s laten herinneren per mail of per sms op uw gsm.

Lees meer over Data Line Solutions QuoJob

Data Line Solutions Links

Links

Data Line Solutions
Data Line Solutions ontwikkelt, commercialiseert en implementeert projecten over gans Belgie Luxemburg. Met meer dan 1500 gebruikers zijn wij in dit het segment van de grafische communicatie-industrie marktleider.
Data Line Solutions Revolver
Met Revolver haalt u een pakket van Data Line Solutions in huis dat in staat is om de volledige administratie van een kleiner bedrijf, gelinkt met de grafische sector, te stroomlijnen. Revolver bestaat in essentie uit twee grote delen: de organiser en de businessmodule.
Data Line Solutions Veda
Veda van DataLine Solutions is jarenlang dé administratieve draaischrijf geweest voor kleine en middelgrote grafische bedrijven. Deze platformonafhankelijke software is oorspronkelijk ontwikkeld als calculatiepakket, maar groeide al snel uit tot een volwaardig MIS-systeem.
Data Line Solutions MultiPress
Uw bedrijf wil haar bedrijfsadministratie automatiseren. Voor het calculeren, opmaken van offertes, leveren en controleren van orders en opmaken van facturen zoekt u een gebruikersvriendelijke tool. Een gestroomlijnde organisatie betekent immers een betere service naar uw klanten. Multi-Press van Data Line Solutions biedt u hierbij de oplossing.
Data Line Solutions QuoJob
QuoJob staat in voor al het commercieel, administratief en organisatorisch beheer binnen uw projectgeörienteerd bedrijf.
Data Line Solutions Creamed
CreaMed werd jarenlang door projectgeoriënteerde bedrijven zoals reclame-adviesbureau’s, evenementenbureau’s, webdesigners, AV productiehuizen, uitgeverijen en regionale televisiestations gebruikt voor de geïntegreerde automatisering van het commercieel en administratief beheer.

Plaats een reactie